CJG-training: samen ouders

ALPHEN - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Alphen aan den Rijn houdt in samenwerking met Kwadraad trainingen voor aanstaande ouders die een (eerste) kindje verwachten en die rond 32 weken zwanger zijn.

In de training 'Ouderteam – Van samen partners naar samen ouders' worden vragen besproken waarmee de aanstaande ouders zich kunnen voorbereiden op het ouderschap. 

Onderwerpen die ter sprake komen zijn onder andere wat verandert er straks met de baby erbij, hoe verdeel je de taken en hoe bepaal je samen de opvoeding en hoe houd je tijd voor jezelf en elkaar.

'Wat verandert er straks met de baby erbij'

Er worden twee trainingen georganiseerd. De trainingen bestaan uit vier bijeenkomsten, twee voor de geboorte en twee na de geboorte van het kindje

Groep 1 start op woensdag 14 september van 19.30 tot 21.30 uur. "Om aan deze training deel te nemen, moet je uitgerekend zijn in november/ december", aldus het CJG Alphen. 

Groep 2 start op woensdag 30 november van 19.30 tot 21.30 uur. "Om aan deze training deel te nemen, moet je uitgerekend zijn in februari/maart."

Aanmelden kan via de site: www.cjgcursus.nl.