Afbeelding
(Foto: aangeleverd QbiQ Wall Systems)

Bij QbiQ staat innovatie voorop!

ALPHEN - QbiQ Wall Systems is één van de verborgen pareltjes van Alphen aan den Rijn. Het aan de Hoorn gevestigde bedrijf kan alle gewenste wandscheidingen voor kantoren, scholen en zorggebouwen realiseren.

Directeur Johan Lubken: "Onze klanten willen steeds sneller de (glas)wanden hebben en de eisen op het gebied van veiligheid en geluidsisolatie worden hoger. Vooral met de mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’ lukt het ons om de mooiste projecten te realiseren. In ons bedrijf is altijd plaats voor mensen die met die mentaliteit aan de slag willen."

QbiQ snijdt en slijpt het glas zelf. In de productieruimte staan glasplaten van 6 meter breed en 3.21 meter hoog in verschillende diktes. Elke glaswand wordt vooraf ingemeten, op maat gemaakt, vervolgens naar de bouwplaats getransporteerd en gemonteerd.

Ontwerpwensen 

Het altijd blijven ontwikkelen, zit in het DNA van QbiQ Wall Systems. “We zijn altijd bezig met nieuwe dingen, ook op het gebied van duurzaamheid blijven we scherp. Architecten komen hier met hun ontwerpwensen, daar gaan we graag in mee. Door op die manier te kijken, altijd met de wens van de klant en het welzijn van de eindgebruiker in het achterhoofd, is QbiQ groot geworden.”


Kom jij met ons aan mooie projecten werken? Dan hebben wij voor jou de beste job!