Het Scala College houdt een meeloopdag.
Het Scala College houdt een meeloopdag. (Foto: Frank Hoyinck)

Meeloopdag op het Scala College

Nieuws

ALPHEN AAN DEN RIJN- Het Scala College zet op 4 april zijn deuren open voor mensen die geïnteresseerd zijn in of nieuwsgierig zijn naar werken in het onderwijs. Docenten in spe kunnen op één van drie locaties meelopen met een docent en proeven hoe het is om voor de klas te staan en in het onderwijs te werken. 

De school denkt aan mensen met een bevoegdheid (maar die deze momenteel niet gebruiken), maar ook aan omscholers of (master)studenten die overwegen om het onderwijs in te gaan.

Leraar van Buiten

De meeloopdag houdt het Scala College samen met “Leraar van Buiten”. D5e school vraagt geïnteresseerden om zich aan te melden vóór 23 maart per mail bij Peter van de Zwaal van “Leraar van Buiten”, peter.vanderzwaal@leraarvanbuiten.nl. Als u zich opgeeft kunt u tevens aangeven bij welk schoolvak u zou willen meelopen. 

Borrel

Op dezelfde dag is er ook een borrel voor geïnteresseerden die niet de tijd hebben gevonden om deze dag mee te lopen met een docent. Als u wel hebt meegelopen, dan bent u ook welkom. Tijdens de borrel krijgt u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met docenten over hun werk. Tevens kunt u informatie krijgen over opleidingstrajecten om voor de klas te kunnen staan.

Adres

De borrel is om 16.00 uur op de onderbouwlocatie aan de Kees Mustersstraat 6 in Alphen aan den Rijn. Voor deze activiteit hoeft u zich niet van tevoren aan te melden.