De natuurfilm van Monique Smulders over bomen is te zien op 22 maart in Bezoekerscentrum De Veenweiden.
De natuurfilm van Monique Smulders over bomen is te zien op 22 maart in Bezoekerscentrum De Veenweiden. (Foto: Monique Smulders)

IVN toont natuurfilm over bomen

ALPHEN - IVN Alphen aan den Rijn toont dinsdag 22 maart in Bezoekerscentrum De Veenweiden in Alphen aan den Rijn een natuurfilm over bomen. 

"Bomen zijn wonderlijke schepsels in de natuur. Ontzagwekkend oud en groot kunnen ze worden en ze zijn onmisbaar voor het ecosysteem op aarde", aldus het IVN in Alphen aan den Rijn. 

"Monique Smulders heeft er een prachtige film over gemaakt waarin zij de vele aspecten van bomen en de planten en dieren die in en rond bomen leven zal laten zien."

De film wordt vertoond op dinsdagavond 22 maart in Bezoekerscentrum De Veenweiden aan de  Bruins Slotsingel 15 in Alphen, Zegersloot-Noord (bij Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi). 

'Bomen zijn onmisbaar voor het ecosysteem op aarde'

Verplicht aanmelden bij Liesbeth Bos, em.bos@xs4all.nl of 06-12883574. 

IVN-leden betalen 4 euro inclusief koffie/thee. Voor niet-leden is dat 6 euro. 

"Wie ter plaatse lid wordt, profiteert meteen van de korting."

De film begint om 19.30 uur en is rond 21.30 uur afgelopen, onderbroken door een pauze met een gratis tweede kop koffie of thee. 

Om op tijd te kunnen starten wordt deelnemers gevraagd om 19.15 uur aanwezig te zijn. Dan is er ook tijd om vooraf een kopje koffie of thee te drinken.

Meer informatie over alle activiteiten van IVN Alphen aan den Rijn is te vinden op de website: www.ivn.nl/afdeling/alphen-aan-den-rijn.