Per 1 maart 2022 is het VVV-kantoor Boskoop verhuisd naar een nieuw kantoor, ook aan de Overslag in Boskoop.
Per 1 maart 2022 is het VVV-kantoor Boskoop verhuisd naar een nieuw kantoor, ook aan de Overslag in Boskoop. (Foto: VVV Boskoop)

Kantoor van VVV en Stichting Rondvaarten en Promotie Boskoop is verhuisd

BOSKOOP - Per 1 maart 2022 is het VVV-kantoor Boskoop verhuisd naar een nieuw kantoor, ook aan de Overslag in Boskoop. "Waren we eerst gevestigd op nummer 14, nu zijn we nu gehuisvest op nummer 12B. 

"Ons nieuwe kantoor is wat kleiner dan het voormalige kantoor bij Plantex, maar het wordt binnenkort uitgebreid met een zogenaamde 'folderpost' op de ‘opstapplaats' van de boten van de VVV, recht tegenover het nieuwe kantoor. De bezoekers melden zich daar, halen hun informatie en folders en vertrekken hier vandaan met de VVV-rondvaartboten. Het zal een tijdelijke plek zijn voor ons nieuwe kantoor, want over een jaar of twee, verhuist de VVV en de Stichting Rondvaarten nog een keer, dan naar het nieuwe project aan het Reijerskoop, 'De Tuinen van Boskoop'."

Rondvaarten

Vanzelfsprekend blijft de VVV/SRPB Boskoop de 'Boomkwekerij Rondvaarten' organiseren, aldus het VVV. Er zijn drie vertrekpunten voor de rondvaarten: het Museum, Esveld/Aceretum en het VVV-kantoor aan de Overslag 12b. "VVV Boskoop maakt een nieuwe start en hoopt op een normaal toeristenseizoen, zoals we jarenlang gewend waren. De laatste twee jaren zijn er bijna geen toeristen geweest door corona en de maatregelen."

Per 1 maart 2022 is het kantoor gevestigd aan de Overslag 12 B in Boskoop. 

Het telefoonnummer blijft hetzelfde: 0172-214644. En ook het e-mailadres en de website blijven hetzelfde: info@vvvboskoop.nl en www.vvvboskoop.nl. Openingstijden verschillen per kwartaal. Zie de website, ook voor arrangementen, programma's en tarieven.