De inschrijving voor exposanten op de vakbeurs PLANTARIUM| GROEN-Direkt is vanaf nu geopend. Op de foto: Pieter Heemskerk.
De inschrijving voor exposanten op de vakbeurs PLANTARIUM| GROEN-Direkt is vanaf nu geopend. Op de foto: Pieter Heemskerk. (Foto: PR)

Inschrijving stands vakbeurs geopend

BOSKOOP - De inschrijving voor exposanten op de vakbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt is vanaf nu geopend. De beurs vindt plaats op 24 en 25 augustus en biedt inzicht in het actuele tuinplantenaanbod inclusief alle innovaties en nieuwigheden.

PLANTARIUM|GROEN-Direkt vindt plaats op en rond de GROEN-Direkt-hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. Inschrijven voor de beurs kan via de website plantariumgroendirekt.nl/exposanten.

Dit is de nieuwe beurs die is ontstaan vanuit vakbeurs Plantarium van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) en het Product Promotie Plein van GROEN-Direkt. 

Ambitie

De ambitie is om deze beurs de komende jaren uit te bouwen tot een evenement dat meermalen per jaar wordt georganiseerd. 

Namens beursorganisatie Green Retail Events organiseert een vijfkoppig beursteam de beurs.

Druk bezocht

Pieter Heemskerk is verantwoordelijk voor de sales: "De beurs biedt straks een compleet inzicht in het actuele tuinplantenaanbod. Samen met de reeds druk bezochte monsterbeurs van GROEN-Direkt en de presentatie van veel nieuwigheden wordt dit dé beurs waar de Europese tuinplanteninkopers zich oriënteren op het aanbod in het najaarsseizoen". 

'Beurs biedt straks compleet inzicht in actueel tuinplanten-aanbod'

"Op de beurs is er plaats voor zowel de kweker die in zijn presentatie de focus wil leggen op zijn product als de bedrijven die de focus willen leggen op het totaalplaatje van bedrijf, inclusief het product en aanvullende diensten. Daarnaast kunnen de groen-gelieerde toeleveranciers ook hun producten presenteren."

Opening

PLANTARIUM|GROEN-Direkt vindt plaats op 24 en 25 augustus en is de hele dag geopend. De officiële opening is op dinsdagavond 23 augustus. 

De beurs vindt plaats op en rond de GROEN-Direkt-hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. 

Kijk voor meer informatie op de website https://plantariumgroendirekt.nl.