Thekla Reuten en Fedja van Huêt in Narcosis.
Thekla Reuten en Fedja van Huêt in Narcosis. (Foto: (Parkvilla))

Binnenkort in Parkvilla

SRM | Blank Manuskript
Op 19 november presenteert Serious Music Alphen een band uit Oostenrijk: Blank Manuskript. Deze band probeert de luisteraar mee te voeren in hun creatieve en wonderlijke mix van progressieve/artrock met symfonische, jazzy en psychedelische elementen.

Theater

Cursus

Talentklas Dans 8-12 jaar

Parkvilla biedt leerlingen met een passie voor dans een talentklas aan. Kinderen die misschien overwegen om van dans later hun beroep te maken of extra gemotiveerd zijn, zullen zich in deze groep als een vis in het water voelen. De les is twee uur per week, waarbij er met name aandacht voor klassiek ballet en moderne dans zal zijn, maar ook voor jazz en improvisatie. En veel nadruk op de individuele ontwikkeling gelegd. Verdere onderwerpen: kracht, flexibiliteit, muzikaliteit en prestatie.

Film

Narcosis
Het gelukkige gezin, bestaande uit Merel, John en hun twee kinderen, wonen in een prachtig huis. Aan hun geluk komt een einde als John bij een tragisch duikongeluk om het leven komt. In dit rouwdrama proberen de nabestaanden ieder op hun eigen manier het verlies te verwerken. Het is een verhaal vol leven over liefde en verlies met in de hoofdrollen Thekla Reuten en Fedja van HuĂȘt.

Boiling Point
De charismatische en perfectionistische chefkok Andy probeert een balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke leven. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zorgt voor stress bij het personeel. Andy probeert zijn personeel door de chaotische avond te leiden. Parkvilla biedt deze film op 13 en 26 november in combinatie met een driegangendiner aan. Meer informatie via www.parkvilla.nl.