Doe ook mee aan de opruimactie van zwerfafval in Boskoop op zaterdag 14 mei.
Doe ook mee aan de opruimactie van zwerfafval in Boskoop op zaterdag 14 mei. (Foto: Rotary Boskoop)

Boskoop Schittert door Rotary Boskoop

Nieuws

BOSKOOP - “Na de schitterende opruimacties van zwerfafval in Boskoop in de afgelopen twee weken gaan we op zaterdag 14 mei verder met het opschonen van het Gouwe Bos en omgeving. Van 10.00 tot 11.30 uur gaan we met elkaar aan de slag.”

“We verzamelen op de parkeerplaats achter Hoogvliet aan de Linnaeusweg 106 in Boskoop (Snijdelwijk). Vrijwilligers vanuit Rotary en vanuit ons mooie dorp verwijderen in anderhalf uur zoveel mogelijk zwerfafval in het Gouwe Bos en omgeving. Wilt u ons komen helpen, u bent van harte welkom”, aldus de organisatie. De organisatie zorgt voor hesjes, grijpers en afvalzakken. Ook voor kinderen is er opruimmateriaal aanwezig.

“Wij organiseren deze schoonmaakacties op de tweede zaterdag van elke maand. Het wordt op onze website aangekondigd waar wij starten. Doe ook eens mee!” In 2022 zijn er schoonmaakacties op de volgende data: 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september, 8 oktober, 12 november en 10 december.

Voor meer informatie: Simon de Jong, e-mail: s.dejong1955@gmail.com. Meer informatie over Boskoop Schittert is ook te vinden op de website van de organisator, Rotary Boskoop: www.rotary.nl/boskoop.