Priksleeën bij IJsclub Otweg.
Priksleeën bij IJsclub Otweg. (Foto: IJsclub Otweg)

Race bij ijsclub

BOSKOOP - Ter ere van Boskoop800 houdt IJsclub Otweg op zaterdag 14 mei een heuse prikslee-race. Niet op het ijs, maar gewoon op de combibaan op het Paddegat in Boskoop.

Op een slalomparcours wordt op ludieke wijze een ‘afvalrace’ op tijd gehouden. Tussen 10.00 en 12.00 uur voor de jeugd tussen 6 en 12 jaar, verdeeld in leeftijdscategorieën. In de middag tussen 13.00 en 15.00 uur zijn de junioren en senioren aan de beurt. "De deelname is helemaal gratis, dus we dagen alle Boskopers uit om in te stappen in één van de vier speciaal geprepareerde priksleeën."

"Naast de eeuwige roem in de Boskoop800 historie zijn er ook mooie medailles te winnen tijdens de feestelijke prijsuitreiking."

De combibaan van IJsclub Otweg wordt feestelijk aangekleed met muziek, wedstrijdspeaker en en koek en zopie. "Even terug naar die oude gezelligheid! En mocht er slecht weer voorspeld zijn, dan schuift de datum van dit gezellige evenement gewoon een weekje op. Want priksleeën gaan we!"


Avond4daagse

BOSKOOP - De Avondvierdaagse in Boskoop wordt dit jaar gehouden van maandag 13 tot en met donderdag 16 juni. In 2020 en 2021 ging door corona het wandelevenement niet door.

De kaartverkoop voor de Avondvierdaagse in Boskoop gaat van start op vrijdag 13 mei. Kaarten kunnen dan gekocht worden bij Bruna, Primera, Koetsier schoenmode en Mark Keijzer Home & Lifestyle in Boskoop. Ook zijn kaarten te koop bij de start op maandag 13 juni aan de kraam van de Avondvierdaagse. 

"Ieder jaar proberen we weer een leuke tocht uit te zetten om zo de leukste plekjes van Boskoop te laten zien. U kunt kiezen uit 5 of 10 kilometer", aldus de organisatie van de Avondvierdaagse. "De laatste avond lopen alle lopers dezelfde route en zullen we ingehaald worden over de Zijde. Dit geeft ieder jaar weer een gezellige sfeer, mede door de muziekkorpsen die met de optocht meelopen." Meer informatie: www.avdboskoop.nl.