Fietstocht langs tuinen in Boskoop

BOSKOOP - Groei & Bloei Boskoop houdt zaterdag 2 juli om 13.00 uur een fietstocht langs tuinen in de omgeving van Boskoop.

"Door de positieve reacties van vorig jaar houden we dit jaar volgens dezelfde formule de jaarlijkse tuinfietstocht op zaterdagmiddag 2 juli", aldus Groei & Bloei Boskoop. "In groepjes van maximaal zes personen kijken de deelnemers bij vier verschillende tuinen in Boskoop en Hazerswoude. Onderweg is er ook een stop met koffie en cake. De route is ongeveer 18 km."

"We zullen de dag afsluiten met een borrel bij Thea en Herman Geers op Laag Boskoop 104 in Boskoop. Daar is ook het aansluitende buffet (buffet van Dufais), u moet zich hier wel apart voor aanmelden."

Instructies

"Geef aan als een groepje heeft waar u mee wil fietsen. U krijgt enkele dagen van tevoren een mail met instructies en route."

De fietstocht begint om 13.00 uur. De deelnemers krijgen de startlocatie nadat men zich heeft aangemeld. 

Kosten

De kosten voor de fietstocht bedragen voor leden: 10 euro, voor niet-leden 12,50 euro. De kosten van het diner: 25 euro voor leden, voor niet-leden: 27,50 euro.

Aanmelden kan via de website van Groei & Bloei Boskoop: https://boskoop.groei.nl/agenda/meer-informatie/evenement/fietstocht.