De stichting houdt een netwerkwandeling voor werkzoekenden.
De stichting houdt een netwerkwandeling voor werkzoekenden. (Foto: Stichting WerkVinden)

Netwerkwandeling voor werkzoekenden

ALPHEN AAN DEN RIJN- Stichting WerkVinden in Alphen aan den Rijn houdt dinsdag 8 februari een netwerkwandeling voor mensen die werkzoekend zijn. De wandeling begint om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur.

“Netwerken is belangrijk om contacten te leggen, van elkaar te leren, te inspireren en stimuleren. Tijdens een wandeling gaat dat netwerken veel makkelijker. De meeste nieuwe banen worden gevonden door te netwerken. Dus schroom niet en doe het gewoon”, stelt de stichting. Volgens de stichting wandelt u meestal twee aan twee en vanwege corona met anderhalve meter afstand van elkaar. Wandelcoaches Johanna Steen en Michael Scholte begeleiden de wandeling. Na afloop is er nog een gelegenheid om iets voor eigen rekening te drinken bij De Schaapskooi. 

Verzamelen is op de parkeerplaats bij kinderboerderij Zegersloot in Alphen aan den Rijn. Aanmelden hoeft niet en deelname is gratis.

Over de stichting

Stichting WerkVinden is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio helpt bij het vinden van werk. De hulp van de stichting bestaat onder meer uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor meer informatie: kunt u de website raadplegen: www.werkvindenalphen.nl.