Popkoor Fame zoekt nieuwe leden

HAZERSWOUDE - Popkoor Fame is een nieuw koor in Hazerswoude-Dorp. "Sinds februari van dit jaar zijn we gestart met een groep enthousiaste leden. Elke woensdagavond oefenen we van 20.00 tot 22.00 uur in de bovenzaal van Grand Café De Egel." Het koor is op zoek naar nieuwe leden.

"Doel van Fame is het delen van onze hobby: zingen. We gebruiken koorarrangementen die iedereen met plezier kan zingen. De muziekbestanden zijn ingezongen, dus kennis van notenschrift is niet nodig. Inmiddels hebben we al een klein gevarieerd repertoire opgebouwd."

'We willen heel graag verder groeien'

"De woensdagavonden zitten dan ook vol afwisseling. Concentratie bij het instuderen van een nieuwe nummer en ontspannen doorzingen van de overige liedjes. Twee daarvan, Fame en Can you feel the love tonight, hebben we zelfs al gezongen op Koningsdag. Ons eerste optreden! We willen heel graag verder groeien. Dus als je plezier hebt in zingen en dit graag wilt delen met anderen, kom dan gerust een keer langs om de sfeer van ons koor te proeven. De eerste twee keer zijn gratis."

Informatie

Kijk op de website voor meer informatie en contact: www.popkoorfame.nl. "Mailen of bellen mag ook: cokkykoetsier@gmail.com, 06-57954785, edithbroer@ziggo.nl, 06-13114228.