Oecumenische viering op de Dag van de aandacht

BOSKOOP - In samenwerking met de Zonnebloem, de Vrijzinnige Protestantse Gemeente, de Rooms Katholieke Parochie, de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Protestantse Gemeente Boskoop nodigt de werkgroep 'Dag van de Aandacht' u van harte uit voor de jaarlijkse oecumenische viering van de Dag van de Aandacht. Het thema van deze bijeenkomst is toepasselijk: er zijn voor elkaar, is een groots klein gebaar!

Dit jaar viert men de Dag van de Aandacht op zondag 11 september om 9.30 uur in de H. Joannes de Doper kerk. Aansluitend is er koffie/thee met wat lekkers voor iedereen die aanwezig is bij de viering. U bent allen van harte welkom en neem iemand van wie u weet, die wel wat aandacht kan gebruiken, mee naar deze oecumenische viering. 


Wilt u liever vanuit huis meedoen? U kunt de viering ook bekijken vanaf 09.20 uur via de livestream bttps:L/www.kerkomroep.nl/#/_kerkenZ00()15

Vervoer

Mocht u vervoer nodig hebben, neem dan contact op met Yvonne den Uijl via het telefoonnummer: 06- 50230414. De organisatie wilt u wel vragen om na afloop van de viering een attentie mee te nemen en aan de desbetreffende persoon te geven. Even aandacht en even een praatje, daar maakt u de ander beslist blij mee. U komt toch ook?