Burgemeester Liesbeth Spies opent Burendag.
Burgemeester Liesbeth Spies opent Burendag. (Foto: Archief Robbert Roos)

Burgemeester Spies opent Burendag

ALPHEN - Burgemeester Liesbeth Spies opent op 24 september de burendag in de Edelstenenbuurt op de locatie Briljantstraat 5 in Alphen. "De buurt kan deze opfrisser goed gebruiken", stelt Stichting Help Anders.

Participe, Woonforte, Celine Zorg, Kledingbank, Jongerenwerk, Het trefpunt, Stichting Help Anders en vele bewoners maar ook andere instanties gaan er een schitterende dag van maken van 13.00 tot 16.00 uur. Dat verwacht Stichting Help Anders. Het Thema is SCHITTEREN(D) zoals alle edelstenen bij elkaar komen. "Trots zijn we nu al door de toezegging van Burgemeester Spies, maar ook bewoners die hapjes verzorgen, Albert Heijn en de Hypotheekshop die mee sponsort."

Feest

De stichting stelt verder: "Niemand willen we vergeten en het moet een feest van alle werelden bij elkaar zijn. De wijk is in samenwerking met de reeds genoemde instanties hard aan het werk om de buurt weer op de kaart te zetten. Alle betrokken willen dit feest met iedereen delen. Kinderen zijn een wezenlijk onderdeel van de dag. Schminken, springkussen en nog veel meer. We nodigen iedereen uit om langs te komen en de buurt te laten schitteren van 13.00 tot 16.00 uur. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Stichting Help Anders."