Onder begeleiding van docent Charissa kunnen kinderen voor een basis-tekencursus op dinsdagmiddagen terecht bij Boskoop Creatief.
Onder begeleiding van docent Charissa kunnen kinderen voor een basis-tekencursus op dinsdagmiddagen terecht bij Boskoop Creatief. (Foto: Boskoop Creatief)

Basiscursus tekenen kids bij Boskoop Creatief

BOSKOOP - Onder begeleiding van de enthousiaste docent Charissa kunnen kinderen van 8 tot en met 13 jaar voor een basis-tekencursus op dinsdagmiddagen terecht bij Boskoop Creatief.

"In deze cursus maken de kinderen kennis met het weergeven van vormsoorten, licht en donker, schetsen en hoe krijg je diepte in je tekening, bijvoorbeeld door perspectief. En dat met leuke en speelse opdrachten", aldus Boskoop Creatief. 

Ook het tekenen van mensen, dieren en cartoons (doodle art) komt aan bod. In deze creatieve cursus krijgen de kinderen een basis-tekenpakket dat bestaat uit tekenpapier, HB-potlood, kneedgum, doezelaar, opbergmapje en fineliner.

'Leuke en speelse opdrachten'

De achtdelige cursus vindt plaats in de bibliotheek in het raadhuis in Boskoop op dinsdagmiddagen van 15.30 tot 16.30 vanaf 10 mei. 

Inschrijven kan via de website van Boskoop Creatief: www.boskoopcreatief.nl. 

Informatie

Voor meer informatie, foto's en inschrijvingen, kijk op de website www.boskoopcreatief.nl, mail naar info@boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.