De Benthuizer Tennisclub nodigt kinderen vanaf 6 jaar uit om te komen tennissen.
De Benthuizer Tennisclub nodigt kinderen vanaf 6 jaar uit om te komen tennissen. (Foto: Archief)

BTC houdt vriendjesmaand in april

Sport

BENTHUIZEN -  De Benthuizer Tennisclub (BTC) uit Benthuizen nodigt deze maand kinderen vanaf 6 jaar uit om te komen tennissen met vrienden. Tennis- en padelleraar Allard Schaap geeft tips en tricks op 15, 16, 19, 22 en 23 april. 

Rackets en ballen zijn aanwezig; alleen gym- of tennisschoenen zijn verplicht om mee te nemen. Er zijn geen kosten aan verbonden en na het uurtje tennissen staan er versnaperingen te wachten. Op de dinsdag en vrijdag zijn de lessen van 16.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur. 

De tennisclub is gevestigd aan de Sportlaan in Benthuizen, De Dam 7 in Benthuizen. De club heeft 5 tennis- en 2 padelbanen van kunstgras en bovendien zijn de banen voorzien van ledverlichting. Aanmelden voor de vriendjesmaand kan door Schaap een e-mail te sturen met je naam, leeftijd en de dagen dat je wilt komen tennissen. Het e-mailadres is: info@astennisservice.nl.

Meer informatie

“Mocht je op deze dagen niet kunnen, dan kun je dit aan Schaap doorgeven. Hij kijkt voor een andere mogelijkheid om toch een keer te komen tennissen. Tot ziens in de Vriendjesmaand bij BTC”, aldus de tennisclub. Voor meer informatie over de Benthuizer Tennisclub zie de website: www.benthuizertennis.club.