Feest in The Cube in Boskoop!
Feest in The Cube in Boskoop! (Foto: The Cube)

Boskoop Forever Young in The Cube

BOSKOOP - Bij The Cube in Boskoop stonden vrijdag al voor 19.30 uur de eerste bezoekers te trappelen om  naar binnen te gaan. En ze hoefden niet te wachten tot de eerste band begon, want Chill was al begonnen. "Met een drankje in de hand, bijkletsend met vrienden, zingend en dansend begon de avond meer dan goed."

De echte aftrap werd gegeven door Coos Rijsdijk, oud-burgemeester van Boskoop. Na een korte inleiding begon hij zelf het lied te zingen over Boskoop bij nacht. Langzaam sloot het Pop-In-Koor aan. Na het eerste couplet van het Boskoops volkslied trad Tommy van de Band Waardeloos met zijn gitaar naar voren en gaf het geheel een muzikale oppepper. Daarna was het de beurt aan Pop-In-Koor. Met nummers van onder andere Racoon en Queen gaf het 36-koppige koor de avond een slinger deze tijd in. Ondertussen was de zaal goed vol gelopen. En ook de huidige burgemeester Spies arriveerde. "Na de pauze waren de mannen van Brock aan de beurt. Boeren rock zoals het bedoeld is!", aldus The Cube. "De hele zaal, van jong tot oud(er), ging uit zijn dak."

Na Brock zou Van Dattum optreden, maar de zanger was ziek. Toen ook de vervangende band Ven Tol zich afmeldde met ziekte werd het voor de organisatie improviseren. "Gelukkig werd dit gat opgevuld door de oude DJ's van SOOS XIII en Caverna, Ruud en Robin." Het slotakkoord van de avond was voor Weenie and the Jugs. "Vele jeugdherinneringen kwamen los bij de bezoekers." Op 11 juni gaat het feest 'Boskoop Forever Young' in The Cube weer door. "Dan hebben we een speciale middag met tapas van Het Keldertje, opgeluisterd door de band Tapas. En ‘s avonds Boskoop Forever Young 2, the Summer of Love, met Refined, Waardeloos, Art's Included en Ven Tol. Kaarten: www.jc-thecube.nl/tickets-1.