In de derde editie van de 1,5 meter sessies Singer-Songwriters Live in The Cube, aan de Reijerskoop 4a, staat de band Chill centraal.
In de derde editie van de 1,5 meter sessies Singer-Songwriters Live in The Cube, aan de Reijerskoop 4a, staat de band Chill centraal. (Foto: The Cube)

Darten en live muziek in The Cube

BOSKOOP - Bezoekers kunnen zaterdag 5 maart darten in The Cube in Boskoop. Een dag later wordt de derde editie van 1,5 meter sessies gehouden.

Inschrijven voor het darten op zaterdag 5 maart kan via een appje naar 06-12166747 of mail naar info@jc-thecube.nl. Vanaf 17.00 uur is de deur open en om 18.00 uur begint het darten. Deelname is 5 euro p.p., bezoekers kunnen gratis komen kijken. Zondag 6 maart is de derde editie van de 1,5 meter sessies Singer-Songwriters Live. In deze editie de Boskoopse band Chill. "Coverband Chill verzorgt live muziek van hoge kwaliteit. De band bestaat uit zeer ervaren en enthousiaste muzikanten. Het repertoire is breed; van easy-listening tot jazzy, groovy en funky." De band begint om 14.30 uur, de zaal is open om 14.00 uur. Entree is gratis. "We gaan deze middag 'met de pet' rond. De opbrengst komt volledig ten goede aan Chill." Reserveren is verplicht. Stuur een mail met naam, telefoonnummer en het totaal aantal personen naar info@jc-thecube.nl, via WhatsApp 06-12166474 of Messenger.