Op de foto van links naar rechts: Hans Cok, Michiel Gerritsen, Taaf Rosbergen en Jan de Vries.
Op de foto van links naar rechts: Hans Cok, Michiel Gerritsen, Taaf Rosbergen en Jan de Vries. (Foto: Green Retail Events)

Nieuwe beurs Plantarium|GROEN-Direkt

BOSKOOP - Per 7 februari is de nieuwe beursorganisatie Green Retail Events een feit. Met de ondertekening van de aandeelhoudersovereenkomst tussen Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) en GROEN-Direkt Boskoop BV werd de samenwerking officieel bezegeld.

De overeenkomst is namens SVB ondertekend door Jan de Vries en Michiel Gerritsen en namens GROEN-Direkt door Taaf Rosbergen en Hans Cok. Dit viertal vormt tevens het bestuur van de nieuwe BV."Het eerste evenement dat Green Retail Events gaat organiseren is de nieuwe beurs Plantarium|GROEN-Direkt, dé beurs voor de Europese tuinplanteninkopers, die op 24 en 25 augustus 2022 plaats vindt."

Op dit moment wordt de organisatie verder opgebouwd. Zo is het bestuur druk bezig met het samenstellen van een beursteam voor de daadwerkelijke organisatie van de beurs. Doel is om vanaf maart operationeel te zijn en de inschrijving voor stands open te stellen.Meer informatie over de beurs Plantarium|GROEN-Direkt is te vinden op de nieuwe website www.plantariumgroendirekt.nl.

Deze website wordt met regelmaat bijgewerkt. De komende maanden publiceert de organisatie hier meer over de opzet van de beurs en de inschrijfmogelijkheden. 

Info: www.plantariumgroendirekt.nl.