Kerkdiensten

Zaterdag 8 januari
geen dienst

RK Parochie


Zondag 9 januari

09.30 uur:
dhr. JJM.Batist pw.

Wrd &Com. Viering


Zaterdag 15 januari 

onder voorbehoud

19.00 uur:
Eucharistieviering

pastoor Steenvoorden



Zondag 16 januari

09.30 uur:
diaken  R.H. Dits

Wrd en Gebedsviering

Oecumenische viering in RK Kerk

PKN

Zondag 9 januari

9.30 uur: Vredekerk

ds. L.van Berkel 


Zondag 16 januari

09.30 uur: Vredekerk. 

ds. Geke de Haan oecum. dienst

Gereformeerde Kerk vrijgemaakt

Zondag 9 januari

09.30 uur: ds. G. Treurniet

16.30 uur: geen dienst

Zondag 16 januari

09.30 uur: Leesdienst

16.30 uur: M. van Leeuwen

Beperkte diensten in de kerkgebouwen zie de website.

online dienst via KerkdienstGemist/YouTube.

Voor meer info zie https://gkvdeliermaassluis.nl


Maximaal 50 kerkgangers bij de vieringen

Naast de eerder afgekondigde maatregelen voor de Rooms-Katholieke Kerk, hebben de bisschoppen besloten tot nog verdere aanscherping in verband met de afgekondigde lockdown per 19 december. Besloten is dat bij de publieke vieringen voor 17.00 uur nog slechts vijftig aanwezigen mogen zijn. Parochies wordt verzocht weer te werken met een reserveringssysteem en alle bestaande maatregelen blijven van kracht. 

Dat geldt voor de anderhalve meterregel, de verplichting tot het dragen van een mondkapje bij verplaatsingen en de basisregels op het gebied van hygiëne, ventilatie en thuisblijven bij klachten. Wat betreft het zingen gaan de bisschoppen terug naar de eerdere maatregel van voorzang door één cantor of maximaal vier zangers.

Reserveren voor de vieringen is uitsluitend mogelijk via een formulier op de website www.rkwestland.nl. Voor alle (weekend)vieringen is vanaf elke zondag 13.00 uur het reserveren mogelijk voor het weekend daaropvolgend.


Hersenstichting zoekt collectanten

De collecte van de Hersenstichting is in 2022 van 31 januari tot en met 5 februari. Daarvoor worden nog mensen gezocht die willen helpen met het collecteren voor iedereen met een hersenaandoening. 

Collectanten kunnen helpen door te collecteren in de eigen woonplaats tijdens de collecteweek. Neem voor meer informatie contact op met Lisette van Beekom via 06-33323384 of kijk op www.hersenstichting.nl/collecte.