Jelle Gardien en Dennis Volkering komen graag langs om de koffie te proeven.
Jelle Gardien en Dennis Volkering komen graag langs om de koffie te proeven. (Foto: Janine de Zeeuw)

'Wij lanceren jouw unieke verhaal'

In deze rubriek stellen nieuwe leden van MKB Westland zich voor. Dit keer: Jelle Gardien en Dennis Volkering van Green Visuals. Ze zijn actief sinds februari 2017.

Wat lever je?

"Als buren opgegroeid in De Lier hebben wij een jarenlange samenwerking weten op te bouwen als het gaat om het maken van filmproducties en websites. We kunnen hele projecten zelf leiden, maar zijn ook in te huren voor bijvoorbeeld losse drone opnames of voice-over werk. Zo hebben we al mooie samenwerkingen gehad met IDTV (bekend van ‘Wie is de Mol?’) en het Erasmus MC."

Waarom moeten klanten voor jullie kiezen? 

"Iedereen wil dat zijn of haar bedrijf gezien wordt, dat het verhaal doorverteld wordt. Wij zorgen ervoor dat dat unieke verhaal online gelanceerd wordt. Wij kunnen het complete plaatje realiseren. Van storytelling tot videoproducties en websites."

Wat is het geheim van succesvol ondernemen?

"Als we dat zouden vertellen is het geen geheim meer toch? Zonder gekheid, als we een inspirerende quote mogen geven: Wees niet bang om fouten te maken, wees juist bang om niet snel genoeg te gaan met je onderneming. Altijd een stap vooruitdenken."

Wat zijn je toekomstplannen?

"Door altijd een stap vooruit te denken willen we onze eigen vernieuwende formats neerzetten."

Nog iets toe tevoegen?

"We komen graag bij je langs om de koffie te proeven. Wellicht kunnen we dan ook gelijk iets voor elkaar betekenen!"

www.greenvisuals.nl

Afbeelding
Afbeelding