Symposium ‘Tuinbouw: The NXT Generation’ op 18 januari

Elke tuinbouwonderneming heeft wel met de volgende vraag te maken: ”Hoe ziet onze organisatie er in 2030 uit?”. Daarom organiseren de vierdejaars Tuinbouw en Agribusiness studenten van de Hogeschool Inholland een symposium met als thema ‘Tuinbouw The NXT Generation’. Tijdens deze avond worden we meegenomen door drie gastsprekers, die hun eigen visie betreft dit thema met ons delen.

Symposium ‘Tuinbouw: The NXT Generation’ op 18 januari

De eerste gastspreker is Leon Dukker, directeur van Porta Nova, hij gaat ons meer vertellen over ‘De energie in 2030’. De volgende gastspreker is Dirk Bakker, Technisch Directeur van Van Iperen, hij neemt ons mee in het thema ‘Gewasbescherming in 2030’. Daarna volgt de gastspreker Filip van Noort, gewasspecialist van de Wageningen University & Research, die meer vertelt over ‘De nieuwe teelten’.

‘Tuinbouw The NXT Generation’ vindt plaats op dinsdag 18 januari vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan via de website van greenportwestholland.nl. Deelnemers ontvangen 24 uur van tevoren de link om digitaal deel te nemen aan deze top sprekersavond. Vanwege de huidige maatregelen is het niet mogelijk om deze avond fysiek te laten plaatsvinden, vandaar dat Greenportwestholland u graag digitaal ziet!

Bron: Greenportwestholland.nl