McDonald's toch weer terug op het Ankersmidplein, bijna op de plek waar het ooit zat in winkelcentrum Trefpunt.
McDonald's toch weer terug op het Ankersmidplein, bijna op de plek waar het ooit zat in winkelcentrum Trefpunt. (Foto: aangeleverd)

McDonald’s restaurant Zaanstad Centrum gaat in september open

ZAANDAM - McDonald’s restaurant Zaanstad Centrum opent in september haar deuren op het Ankersmidplein. Het restaurant is nog op zoek naar nieuwe collega’s, van jong tot oud, ook uit omliggende gebieden. Daarom organiseert het op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus inloop sollicitaties in het restaurant, waarbij iedereen zonder afspraak kan komen solliciteren tussen 14.00 en 17.00 uur.

Restaurant organiseert speeddate sollicitatiedagen op 19 en 20 augustus  

Voor nieuwe collega’s uit de omgeving van Zaanstad – bijvoorbeeld Krommenie, Assendelft of Wormerveer – biedt Franchisenemer Peter de Groot een (gedeeltelijke) vergoeding van de reiskosten aan.

Goed uurloon 

Franchisenemer Peter de Groot van McDonald's Zaanstad wil iedereen een goede kans bieden op leuk werk, dat past in ieders persoonlijke situatie. "Ten eerste bieden wij een heel goed, en ruim boven de cao liggend, uurloon. Ten tweede is het bekend dat veel jongeren en studenten bij ons werkzaam zijn, maar ook oudere teamleden met bijvoorbeeld al schoolgaande kinderen of een andere deeltijdbaan hebben we zeer graag binnen ons team. We zijn iedere dag van vroeg tot laat geopend, dus ook onder schooltijden of juist in de avond bieden wij volop mogelijkheden om te werken in een leuk team.”

Gunstige ligging

Het nieuwe restaurant zoekt niet alleen collega’s uit Zaanstad, vertelt De Groot. “Ons nieuwe restaurant in het centrum van Zaanstad heeft een zeer gunstige ligging naast het trein- en busstation. Zo kunnen nieuwe collega’s uit bijvoorbeeld Krommenie, Assendelft of Wormerveer met het openbaar vervoer snel op hun werk zijn. Daarbij gaan wij een bijdrage in hun reiskosten aanbieden. Ook inwoners uit Krommenie, Assendelft of Wormerveer willen mogelijk graag bij McDonald’s in Zaanstad werken, en op deze manier zijn reistijd en -kosten hopelijk geen belemmering meer.”

Mensen die willen solliciteren bij McDonald’s Zaanstad Centrum kunnen dit ook via de QR-code doen.