Stichting Groen Waterrijk houdt op 23, 24 en 25 september het burenweekend inclusief buurtcamping.
Stichting Groen Waterrijk houdt op 23, 24 en 25 september het burenweekend inclusief buurtcamping. (Foto: Rob Verweij)

Burenweekend Groen Waterrijk in aantocht

Uitgaan

ASSENDELFT - Stichting Groen Waterrijk houdt op 23, 24 en 25 september het burenweekend inclusief buurtcamping. Een enthousiaste groep vrijwilligers is op het terrein aan de Omweg in Saendelft Oost bezig een park te ontwikkelen vol leven en ontmoeting. Zo komt er een bloementuinen, speeltoestellen, een honden uitlaatveld, JOP voor jongeren en een verhard sportveld.

Doel is het burenweekend nog leuker te maken dan vorig jaar. Zo is er dit jaar een aparte jongerencamping en komen er meer activiteiten voor alle leeftijden. Uiteraard is er weer een bingo, een jumpevent PLUS (met nog meer springkussens, stormbanen, een sweeper én rodeostier), meer schminckers en een kampvuur. Dit jaar bieden zij ook een heus Expeditie Robinson avontuur aan (60 plaatsen, voor alle leeftijden en met hapjes verzorgd door de Ar Rahma Moskee). Zie www.groenwaterrijk.nl onder het kopje Burenweekend alle informatie.

Buurtcamping

Wil je komen kamperen? Wees er dan snel bij. Er is plek voor zestien tenten op de jongerencamping en zestien tenten op de familiecamping. Op de website zijn de kaartjes voor de camping te koop. Dit jaar kun je twee nachten komen kamperen. Er zijn twee tarieven zodat iedereen kan komen kamperen, ook mensen met een kleinere portemonnee. Je maakt zelf uit in welke categorie je valt.

Hulp gezocht

Voorzitter Saskia Hille vraagt of jij wilt komen helpen om dit weekend te laten slagen. “Wij kunnen jou goed gebruiken. Bijvoorbeeld om bij een springkussen te staan, de receptie van de camping te runnen, de wc schoon te maken en/of de opbouw en afbouw van het terrein. Kom je bijvoorbeeld de hele dag helpen, dan zijn de barbecue en buurtcamping gratis. Je ontmoet ook nog eens een hele groep enthousiaste buurtgenoten! Geef je op via info@groenwaterrijk.nl”  

Dinsdag 13 september is om 19.30 uur een informatiemoment voor de vrijwilligers. Locatie is het Sociale Winkeltje in winkelcentrum de Kaaik. Voor eventuele vragen of opmerkingen kan je mailen naar: info@groenwaterrijk.nl

Kom je ook kamperen? Gezellig!
De buurtbingo van vorig jaar.
Het Jump Event is dit jaar nog groter van opzet.