Het team van Van de Steege kantoor Krommenie. (v.l.n.r.) Cathelijne Groen, Yoni Barten, Ginger Lafeber en Carlijn Schoenmaker.
Het team van Van de Steege kantoor Krommenie. (v.l.n.r.) Cathelijne Groen, Yoni Barten, Ginger Lafeber en Carlijn Schoenmaker. (Foto: Rikus de Lange)

‘We zijn alle vier volbloed Zaankanters’

KROMMENIE – “Goed nieuws voor woningzoekenden;  we merken dat er nu meer huizen te koop worden gezet. Woningeigenaren hebben lang gewacht maar willen nu graag verkopen omdat ze de rente zien stijgen. Ook het overbieden zien we stabiliseren”, vertelt Ginger Lafeber. De leider van het Van de Steege Makelaarsgroep kantoor in Krommenie én makelaar-taxateur spreekt met passie voor haar vak en hoge mate van marktkennis over de Zaanse huizenmarkt. Met de komst van Carlijn Schoenmaker is haar vier vrouw-sterke team compleet.

Zaanse team Van de Steege Makelaars Krommenie nu compleet

De klant die het moderne kantoor aan de Zuiderhoofdstraat 26 binnenstapt zal kennismaken met een jong team. De mix van een gedreven, echt Zaans team in combinatie met meer dan 50 jaar ervaring in makelen van de Van de Steege Makelaarsgroep zorgt voor een vernieuwende én solide manier van werken.

‘Zaans’ voordeel

“We zijn alle vier volbloed Zaankanters. Dat heeft als voordeel dat we de Zaanse markt door en door kennen. Los van het feit dat ik net zelf mijn appartement heb verkocht en een eengezinswoning heb gekocht. Ik weet dus ook uit eigen ervaring hoe spannend het is als je een huis ver- of aankoopt. Aan ons is het om dat proces voor onze klanten zonder veel stress te laten verlopen. Dat doen we op een vernieuwende manier. Moderne, snelle en goede communicatie staat centraal.”

Zo geven ze bij de doelgroep die daar voor openstaat de voortgang onder meer via de groepsapp door. Maar komen net zo makkelijk offline/in print persoonlijk uitleg geven aan wie dat liever heeft.  “Goede bereikbaarheid, korte lijnen en de zekerheid van een goed opgeleid team, zorgen voor onze toegevoegde waarde voor de klant”, licht Ginger de manieren van werken toe.

Praktijkervaring

De kantoorleider mag zelf dan 28 lentes tellen, ze begon al op haar 21e bij Van de Steege te werken. Zo draaide ze eerst jarenlang in Amsterdam op het Van de Steege kantoor in de praktijk mee. Waarna ze toch voor de Zaanstreek koos als werkgebied.

“De variatie in woningen in de Zaanstreek maakt het leuk om in dit gebied te werken”, licht ze haar keuze toe. Uiteraard heeft Ginger alle benodigde makelaars papieren behaald na een stevige studie bedrijfskunde. Tot Register Taxateur aan toe. De combinatie van praktijkervaring, kennis van de Zaanse markt én een gedegen opleiding vormen duidelijke pluspunten om voor het Van de Steege kantoor in Krommenie te kiezen.

Realistisch

“Een makelaar moet een toegevoegde waarde zijn voor de opdrachtgever. We zijn realistisch in het geven van adviezen voor bijvoorbeeld het vaststellen van de vraagprijs en beschikken over de achtergronden van de woningen in de Zaanstreek. Zo weten we wat een woning op dit moment waard waardoor je het goed in de markt kan zetten voor een snel en optimaal resultaat”, stelt Ginger Lafeber.

Woningvideo’s

Nog een pluspunt: naast de inzet van slimme social mediakanalen om een woning te verkopen maakt Van de Steege woningvideo's. Daarbij neemt de makelaar de kijker letterlijk mee in de uitleg over de te koop staande woning. Toch zal je voor het grootste pluspunt persoonlijk contact moeten zoeken met Ginger en haar team. Want de liefde voor het vak én de Zaanstreek kan het viertal het beste zelf overbrengen in een kennismakingsgesprek.

Kijk voor meer informatie op www.vandesteege.nl/makelaar-zaanstad of bel 075 - 201 02 01. Mailen kan uiteraard ook naar zaanstad@vandesteege.nl  



"De variatie in woningen in de Zaanstreek maakt het leuk om in dit gebied als makelaar te werken”, aldus Ginger Lafeber.