Ruim vijf jaar geleden begon Patrick van Diepen het makelaarskantoor Van Diepen Aankoopmakelaar.
Ruim vijf jaar geleden begon Patrick van Diepen het makelaarskantoor Van Diepen Aankoopmakelaar. (Foto: aangeleverd)

Al meer dan vijf jaar 'samen met Van Diepen Aankoopmakelaar’

KROMMENIE - Ruim vijf jaar geleden begon Patrick van Diepen het makelaarskantoor Van Diepen Aankoopmakelaar. Inmiddels is Van Diepen Aankoopmakelaar uitgegroeid tot een begrip in de Zaanstreek en omgeving op het gebied van het aankopen en taxeren van woningen. Afgelopen mei is het kantoor verhuisd van de Lagedijk in Zaandijk naar het kantoor op de hoek Badhuislaan/Weverstraat in Krommenie. 

De naam zegt het al, Van Diepen Aankoopmakelaar richt zich enkel op het aankopen van woningen en het kantoor is hiermee de enige onafhankelijke aankoopmakelaar in de regio. Daarnaast is Patrick erkend (meester) taxateur en onder andere ingeschreven in het NRVT. Met ruim twintig jaar ervaring in de makelaardij kent Patrick alle ins en outs van de Zaanse huizenmarkt. Zijn ervaring gebruikt hij om zijn klanten te adviseren bij de aankoop van hun nieuwe woning of het uitvoeren van een (NWWI) taxatie voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek of verlaging van de maandlasten. Zeker in deze periode van hoge maandlasten meer dan de moeite waard om te onderzoeken of het oversluiten van een hypotheek kosten bespaart.

Verhuisd naar Krommenie

Dit voorjaar is Van Diepen Aankoopmakelaar verhuisd van Zaandijk naar een kantoor op de hoek Badhuislaan/Weverstraat in Krommenie. De nieuwe thuisbasis is goed bereikbaar en biedt volop ruimte voor groei; inmiddels is het team aangevuld met een collega op de binnendienst en een leerling-taxateur. De huizenmarkt blijft dynamisch, maar Van Diepen Aankoopmakelaar is en blijft een stabiele partner in deze hectiek. Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Kortom bij Van Diepen Aankoopmakelaar ben je aan het juiste adres voor een taxatie van jouw woning of voor onafhankelijke aankoopbegeleiding. Jouw droomhuis koop je Samen met Van Diepen. Persoonlijk contact? Bel dan met ons kantoor op 075-6414639. Of loop even binnen bij de Weverstraat 9A in Krommenie. Er is altijd tijd voor een kop koffie.