Viering internationale Dag van de ouderen in Midden-Delfland

1 oktober is de internationale Dag van de ouderen. Ook in Midden-Delfland wordt er rond deze datum wat extra aandacht aan de senioren besteed. 

Dit jaar wordt de Dag van de ouderen gevierd op vrijdag 30 september. De ouderenbonden PCOB en KBO en Stichting Welzijn Midden-Delfland hebben voor deze dag een programma opgesteld in alle drie de dorpen van Midden-Delfland.

Maasland

In Maasland zijn de ouderen vanaf 10.00 uur van harte welkom in Singelhof, Hofsingel 18. Henk Griffioen zal tijdens deze dag in Maasland een audiovisuele presentatie verzorgen over de hoogtepunten van acht van zijn reizen. De bezoekers worden voorzien van hapjes en drankjes en er wordt door Puur en (H)eerlijk een lunch verzorgt. De dag wordt afgesloten rond 15.00 uur. Aan de bezoekers wordt een financiële bijdrage van 5 euro gevraagd. Aanmelden kan tot maandag 26 september bij het kantoor van SWMD in Singelhof (010-5918052) of via Heleen den Hond, Hofsingel 136 (06-54251111).

Schipluiden

In Schipluiden wordt deze dag gevierd in de zaal aan Windrecht 10A. Om 09.30 uur gaan de deuren open en om 10.00 uur start het programma. De bezoekers worden onder het genot van een hapje en een drankje, vermaakt met een muzikaal programma van de Meezingkaravaan. De muzikanten en dirigent spelen Nederlandstalige liedjes en iedereen wordt uitgenodigd om lekker mee te zingen. Rond het middaguur zal er een lunch worden aangeboden. Daarna zal er nog een kort middagprogramma volgen. Rond 14.00 uur wordt de dag gezamenlijk afgesloten. 

Vooraf aanmelden is niet nodig en er zal een vrijwillige financiële bijdrage aan de bezoekers worden gevraagd.

Den Hoorn

Alle senioren van Den Hoorn zijn op 30 september welkom in de kantine van voetbalvereniging SV Den Hoorn aan de Zuidhoornseweg 4. Binnenlopen kan vanaf 09.30 uur en het programma start om 10.00 uur. De bezoekers zullen vermaakt wordt door Jos Thomasse, met zijn programma 'Kaaskoppen en Boerenjongens'. Ook worden de aanwezigen verwend met een broodmaaltijd en diverse versnaperingen. 

Vooraf aanmelden is niet nodig en er zal een vrijwillige financiële bijdrage aan de bezoekers worden gevraagd.