Diedeke van de Hulsbeek, Simone Grooters en Marga Keijzer popelen om te gaan feesten.
Diedeke van de Hulsbeek, Simone Grooters en Marga Keijzer popelen om te gaan feesten. (Foto: GvW-T)

Groot feest voor 30-jarige tennisvereniging

LTC Keenenburg bestaat 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Het dagelijks bestuur is, samen met een aantal vrijwilligers, om de tafel gaan zitten zodat er op 10 september een geweldig feest in elkaar gezet kan worden. En dat gaat lukken!

Gemma van Winden-Tetteroo

Het dagelijks bestuur van de tennisvereniging dat uitsluitend uit dames bestaat, kondigt met plezier het thema aan: ‘Kleurrijk Keenenburg’. En met het optreden van de band The Raspers, zal het ongetwijfeld een prachtige feestavond worden. Het is ook niet niks. Tennisvereniging LTC Keenenburg werd opgericht op 15 juni 1992. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid tot 321 leden. 55 daarvan zijn jeugdleden, zij vormen de toekomst van de club. Bij de tennisvereniging zijn veel vrijwilligers actief. Door het jaar heen worden er toernooien georganiseerd en clubkampioenschappen. Op de vaste donderdagavond kan er worden getost. Los hiervan worden er ook andere activiteiten in het leven geroepen. Zo is er twee keer per jaar een pub quiz, de leden krijgen een kerstgaladiner voorgeschoteld en er is altijd een nieuwkomerstoernooi zodat nieuwe mensen meteen op laagdrempelige wijze kennis kunnen maken met de club. Zo voelen ook zij zich het snelst thuis. Ook voor de jeugdleden wordt er van alles georganiseerd door de enthousiaste jeugdcommissie.

Onderhoud

Tennisbanen moeten onderhouden worden. Dat doen de leden zelf en heel nauwgezet. Daardoor hebben de banen een langere levensduur zo vertellen voorzitter Simone Grooters, secretaris Marga Keijzer en penningmeester Diedeke van de Hulsbeek. “We hebben de coronajaren goed doorstaan hoor. Met zijn allen hebben we de club draaiende gehouden. Gelukkig kon er steeds worden getennist. Uiteraard onder de bekende voorwaarden waar iedereen zich netjes aan hield.”

Feest

En nu dan een spetterend feest om de drie kruisjes te vieren. "We starten met een 30- en 30+ toernooi. En vanaf 21.00 uur is de feestavond. Het wordt vast een geweldige avond. Onze toekomst ziet er trouwens ook lekker rooskleurig uit. Er zijn volop plannen om twee padelbanen aan te leggen. Dus in de toekomst kan je niet alleen komen tennissen maar ook padel (een combinatie van tennis en squash) spelen. En dat allemaal bij de 30-jarige vereniging!”