Hatha yoga in het huis van de wijk.
Hatha yoga in het huis van de wijk. (Foto: Pxhere)

Kom ontspannen bij Hatha Yoga

Wil je graag kennis maken met yoga? Of heb je al eerder aan yoga gedaan en wil je het weer oppakken? Dan kun je meedoen met de Hatha Yoga bij Welzijn op de Hoek in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’.

Ben je op zoek naar ontspanning, rust of een gezonder lichaam, dan is Hatha Yoga geschikt voor jou! De les bevat lichaamshoudingen voor een gezonder functionerend lichaam. 


Ademoefeningen voor het verbeteren van de ademhaling. Ontspanningsoefeningen en Meditatie, voor het ervaren van innerlijke rust. Wil je graag een uurtje per week ontspanning en tijd voor jezelf? Geef je dan op voor kennismakingslessen! Deze starten vanaf woensdag24 augustus op 09:00, 10:15 of 11:30 uur. Na de Yoga les is het mogelijk om gezellig een kopje koffie te drinken in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. Interesse gewekt? Geef je dan op voor de kennismakingslessen, totaal voor 10 lessen € 35,00 per deelnemer.


Aanmelden kan via met vermelding van naam en telefoonnummer. Voor meer informatie kan je bellen met Esther via 06 – 127 455 08.