Activiteiten in huis van wijk

De vakantie vliegt voorbij en is al over de helft. We blikken terug op super leuke activiteiten. Afgelopen week zijn er diverse robots zijn geprogrammeerd door een stel kanjers! 

Zo is het volgen van de zwart – witte lijn geprogrammeerd met de kleursensor op de WRO wedstrijdtafel. Is met behulp van de ultrasoon sensor een lastminute noodstop gemaakt voor een object. En als dat je gezicht is? Is die noodstop toch heel belangrijk. Gelukkig zijn er geen blauwe ogen ontstaan. Maar ook heeft de robot een dansje gemaakt en kon er op het laatst van alles worden geprogrammeerd wat de kinderen zelf leuk vonden met de sensoren die ze hadden geleerd. 


De waterspelen in het Hoekse Badje waren fantastisch en bij het FIFA toernooi hebben ze, onder het genot van een bak popcorn een spannende match gespeeld. Maar er staat nog meer op de planning in Hoek van Holland! De diverse verenigingen en Welzijn op de Hoek gaan nog allerlei leuke activiteiten organiseren. Doe je mee?


Ga creatief los met kunstenares Hannie op 5 augustus tijdens de workshop vrolijke schilderijtjes. Voor de allerkleinsten is er iedere maandag ochtend autobaan gemaakt en kunnen ze crossen in de Belevingstuin bij droog weer. 


Wil je graag programmeren? Kom dan 5 augustus een lego robot programmeren en laat de robot een gaaf parcours rijden. Of kom je liever voetbalkunsten showen tijden het FIFA toernooi op 5, 12 en 19 augustus? 

High Tea maken

Maar je kan ook lekker zelf aan de slag om een High Tea te maken en hierna op te smikkelen op 11 augustus. Of heb je je misschien zelf wel op gegeven voor het jaarlijkse sportkam van rugbyclub The Hookers van 15 t/m 19 augustus. Of kom iedere woensdag naar het Hoekse badje voor wekelijkse activiteiten zoals bingo, zeemeerminzwemmen en nog veel meer.


Zie voor meer informatie Facebook/Instagram @wodh_hoekstee. Aanmelden kan via hoekstee@welzijnopdehoek.nl of via 0174 – 384 588. Kijk ook eens op deze sites voor een leuk aanbod: www.vtdehoek.nl/ www.thehookers.nl / www.hvc10.nl / www.speeltuinhoekvanholland.nl www.balletschooldomingos.nl / www.surfschoolhoekvanholland.com / www.desurfschool.nl www.bibliotheek.rotterdam.nl.


Via het jeugdvakantiepaspoort kan je ook meedoen aan leuke activiteiten (gratis of met korting).