In Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ worden tal van activiteiten georganiseerd. Naast wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten, workshops en trainingen staan er ook leuke avondjes uit op de planning, zoals:

In de training Herkennen van persoonlijkheidsstoornissen leer je om verschillende persoonlijkheidstrekken te herkennen, zowel in de specifieke kracht van deze persoonlijkheid als de valkuilen. Het is een leuke en interactieve training.

Training “Herkennen van persoonlijk- heidsstoornissen” - gratis

De training wordt gegeven door Avant Sanare op dinsdag 29 november van 10.00 – 14.00 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. En is inclusief lunch en na afloop ontvangt u een certificaat.

De Leukste internetworkshop 55+ - gratis

Op een leuke manier kennis maken met internet. De workshop is inclusief een gratis naslagwerk en een kopje koffie/thee met iets lekkers. Neem uw eigen apparaat mee of leen er een. De workshop wordt gegeven op maandag 28 november van 10:00 - 12:00 uur.

Dag zonder Zorgen

Als je voor een naaste zorgt, is het minstens zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Daarom nemen De Roodkapjes (ex)mantelzorgers mee voor een ontspannen dag op woensdag 23 november a.s. in het Staelduinse Bos. We genieten vooral van de mooie omgeving en doen ademhalings- en ontspanningsoefeningen en een creatieve opdracht onder het genot koffie, thee en een lekkere lunch. De kosten voor deze dag is € 15,- p.p. voor de lunch. We wandelen geen lange afstanden en ben je minder goed ter been is dat geen probleem! Aanmelden via

 www.deroodkapjes.nl/agenda

Dutch Pro Wrestling

Op zaterdag 26 november aanstaande keren de Worstelgladiatoren van Nederland terug naar Hoek van Holland om Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ om op zijn grondvesten te doen beven en hun kunsten in de ring te vertonen! ‘Fight 2 Survive’! Belooft weer een avond gevuld met diverse wedstrijden met spektakel en harde acties te worden zoals u van Dutch Pro Wrestling gewend bent!

 Kom het zelf aanschouwen en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl. (Kosten tussen € 6,50 en € 20,-). De show start om 19:30 uur en de inloop is vanaf 19:00 uur.

Training “Trauma” - gratis

In de training Trauma herkennen en er goed op reageren leer je wat een ingrijpende gebeurtenis met iemand kan doen en wat je wel en juist niet moet doen om iemands leven lichter te maken.

De training wordt gegeven door Avant Sanare op donderdag 1 december van 10.00 – 14.00 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. En is inclusief lunch en na afloop ontvangt u een certificaat.

Reserveer ook alvast in je agenda:

Grote Pietenshow 23-11-2022, Sinterklaasbingo 30-11-2022, Dansshow Balletschool Domingos 10-12-2022, Keuringsarts 12-12-2022 en Mantelzorg inloopspreekuur 14-12-2022.


Kijk voor meer informatie voor alle activiteiten in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ op facebook en Instagram @wodh_hoekstee, mail naar hoekstee@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588.