In Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ worden tal van activiteiten georganiseerd. Naast wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten staan er ook leuke avondjes uit op de planning, zoals:

De mooiste liedjes van Ramses Shaffy met harmonieorkest! Op zaterdag 11 juni kunt u gaan genieten van de getalenteerde zangeres Micheline van Hautem & special guest Jos Jansen, samen met de Concert Band van Rotterdam aan Zee in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. Na het concert treedt in de foyer de coverband ‘Petit Acoustique’ op, die hits speelt vanaf de seventies tot nu, in een akoestisch jasje.

Concert Rotterdam aan Zee – Shaffy & Brass


Het concert start om 20:00 uur en de inloop is vanaf 19:30 uur. De toegang voor deze avond is gratis, echter toegang is alleen mogelijk als er kaarten zijn besteld. Dit kan https://roterdamaanzee.nl/concert/ of mailen naar concert@rotterdamaanzee.nl

Korenfestival Hoek van Holland 2022

Het Korenfestival HvH, dat helaas al twee jaar niet door kon gaan vanwege corona, hopen we nu te houden op zaterdag 18 juni a.s. in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. De deelname staat open voor koren of zanggroepen die uit minimaal 12 personen bestaan. Het inschrijfgeld bedraagt € 40 en er kan ingeschreven worden tot 28 mei 2022. Uw optreden mag incl. op- en afgaan van het podium en presentatie niet langer duren dan 30 minuten. 


Het festival begint afhankelijk van het aantal optredens (max. 16) zo rond de klok van 13.00 uur tot uiterlijk 22.30 uur. Wilt u meer informatie klik dan op: ‘Informatie’ en/of ‘Uitnodiging korenfestival HvH 2022’ of mail naar: jpschot@upcmail.nl.

Toegang tot het korenfestival als bezoeker is gratis.

Dutch Pro Wrestling - Powerslam

Op zaterdag 25 juni aanstaande keren de Worstelgladiatoren van Nederland terug naar Hoek van Holland om Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ om op zijn grondvesten te doen beven en hun kunsten in de ring te vertonen! Powerslam! Belooft weer een avond gevuld met diverse wedstrijden met spektakel en harde acties te worden zoals u van Dutch Pro Wrestling gewend bent!


Max Damon gaat Fields uitdagen en Aerion en Trouble maker gaan het zelfs tegen elkaar opnemen. Zal Trouble maker de grote mond van Aerion tot zwijgen kunnen brengen of weet Aerion de overwinning te behalen. Kom het zelf aanschouwen en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl. (Kosten tussen € 6,50 en € 20,-). De show start om 19:30 uur en de inloop is vanaf 19:00 uur.

Reserveer alvast de datum in uw agenda

meer informatie volgt nog.

Rotterdam Symfonisch Orkest 26 juni en Coverbands 2 juli 2022


Kijk voor meer informatie voor alle activiteiten in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ op facebook en Instagram @wodh_hoekstee, mail naar hoekstee@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588.


Welkom in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee?