Veel activiteiten voor de jeugd in de Hoekstee
Veel activiteiten voor de jeugd in de Hoekstee (Foto: PR)

Geslaagde jeugdactiviteiten

In de vakantie organiseert Welzijn op de Hoek allerlei leuke en gratis activiteiten in en rond Huis van de Wijk de Hoekstee.. Zo hebben de allerkleinsten de afgelopen week kunnen genieten van het uitgezette autobaan en het treinparcours.

Tijdens de voorstelling “Bart gaat logeren”, door Kindertheater Kijk haar nou, hebben de kids heerlijk genoten, gezongen en geleerd wat je nu allemaal moet doen als je gaat logeren, en dat het super leuk is om te gaan logeren! 


Tijdens het Lasergamen & Wedden dat ik het kan! en konden de kids hun energie kwijt. En de crea bea’s konden zich met eetbare verf, stiften, fondant en nog veel meer uitleven bij het versieren van koekjes of het maken van kerststukjes.

Meer activiteiten

Er staan nog meer leuke activiteiten op de planning. Voor de allerkleinsten is er op woensdag 5 januari de autobaan. Op vrijdag 7 januari is er Wedden dat ik het kan!, hier ga je bezig met (water)raketten en diverse bouwwerken. Liever je eigen kunstwerk schilderen op donderdag 6 januari onder begeleiding van Kunstenares Hannie? Kijk voor de volledige planning en beschikbaarheid bij de activiteiten op facebook!

Buiten

Bij de letterspeurtocht kan je lekker buiten op zoek naar letters. Haal je kaart op bij Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ of print hem zelf vanaf Facebook/Instagram en lever je oplossing in voor 15 januari.

Er is een korte route in “omgeving dorp” en een lange route door heel Hoek van Holland. De letters hangen t/m zondag 9 januari 2022 op hun plek. De eerste 25 inzendingen ontvangen een goodiebag. Verder worden er onder alle inzendingen nog 3 boekenbonnen verloot.

Informatie

Zie voor meer informatie Facebook/Instagram @wodh_hoekstee. Bijna alle activiteiten zijn gratis en - VOL=VOL. Aanmelden kan via hoekstee@welzijnopdehoek.nl of via 0174 – 384 588. Bij activiteiten waar volwassenen aan mogen sluiten, is een QR-code verplicht.


Activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ en Welzijn op de Hoek.