Volop sporten tijdens de VOV bij HVC'10.
Volop sporten tijdens de VOV bij HVC'10. (Foto: HVC'10 )

Twee velden vol bij tweede VOV bij HVC'10

Veel wind, af en toe wat druppels regen; niet bepaald fijne omstandigheden om lekker te voetballen...

Henk en Jeroen rekenden bij de tweede VOV (Vakantie Ochtend Voetbal) in de kerstvakantie op de velden van HVC'10 dan ook niet op een al te hoge opkomst. Maar wat een bikkels wonen er in Hoek van Holland! Bijna zeventig kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar stonden vorige week woensdag rond 10.00 uur op De Rondgang om te voetballen.

Warming up

Na een gezamenlijke warming-up om warm te worden, gingen de jongens en meiden op twee velden onderlinge wedstrijdjes spelen. Ondanks het gure weer werd er lekker gevoetbald. Het bleef tijdens deze Vakantie Ochtend Voetbal grotendeels droog en net als vorige week begon het pas te spetteren toen iedereen naar huis ging.

Extra hulp

Extra hulp was weer geen overbodige luxe en kwam van de trainers Mark van der Sluijs, Kevin van den Nieuwenhuizen, Rens Gerrets en Kevin Polderman. Bedankt mannen!

Reguliere trainingen

Het was weer een geslaagde kerstvakantie met deze dubbele VOV! Deze week is de jeugd van HVC'10 weer begonnen met de reguliere trainingen, in afwachting van een besluit over de herstart van de competitie De mini's starten op zaterdag 22 januari. Heb je zin om mee te doen? Meld je dan bij de jeugdcommissie van HVC'10. Je bent van harte welkom.


Volle velden en veel jeugd.