Afbeelding
(Foto: Scouting Schipluiden)

Binnenkort nieuwe bevergroep bij scouting Schipluiden

Bij scouting Schipluiden zal in september 2022 een nieuwe speltak beginnen: de bevers. De beverspeltak is ingericht voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar.

Iedere zaterdag ochtend gaan de bevers en hun leiding met elkaar op bezoek in het dorp ‘Hotsjietonia’. Samen met de inwoners van dit dorp ontdekken en ervaren zij spelenderwijs de wereld, via allerlei activiteitengebieden. Zo gaan zij bijvoorbeeld met Bas Bos buiten op avontuur, worden er creatieve activiteiten ondernomen met Fleur en Keet Kleur en ontdekken ze uitdagende scouting technieken met Stanley Stekker. En dit is nog maar een kleine greep uit het ruime aanbod. 

Scouting Schipluiden is voor deze speltak op zoek naar enthousiaste jongens en meiden tussen de 5 en 7 jaar die iedere zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur samen op avontuur willen gaan.

Mail voor meer informatie naar groepsbegeleiding@scouthout.nl.

Nieuwe leiding

Ook zijn ze bij Scouting Schipluiden opzoek naar enthousiaste en vrijwilligers die een paar uur in de week beschikbaar zijn. Scouting Schipluiden organiseert voor iedere leeftijdscategorie leuke activiteiten, zoals groepsspellen, hout hakken, vuurtje steken en hutten bouwen. De opkomsten zijn op de doordeweekse avonden. Ze hebben verschillende leeftijdscategorieën; 5-7, 8-11, 12-15 en 15-18 jaar.

Wie het leuk lijkt om groepsbegeleider te worden of gewoon een keertje mee wil kijken, kan contact opnemen met Maaike Arkesteijn via groepsbegeleiding@scouthout.nl.

Afbeelding