Enkele van de vertrouwde gezichten van het team van DA Vitaal in Den Hoorn.
Enkele van de vertrouwde gezichten van het team van DA Vitaal in Den Hoorn. (Foto: GvW-T)

DA bestaat 80 jaar en dat moet gevierd worden!

Conny en Anne, de eigenaren van de DA in Den Hoorn, hebben wat te vieren! De drogisterij bestaat namelijk 80 jaar en dat is een mooie mijlpaal. “Daar profiteren onze klanten natuurlijk van mee!” Er zijn leuke acties de komende vier weken. 

Gemma van Winden-Tetteroo

Conny Alsemgeest is al sinds 1997 het vertrouwde gezicht in de drogisterij. Eerst in Schipluiden en sinds 2000 ook in Den Hoorn. Toen de drogisterij in Schipluiden in 2013 stopte, concentreerde Conny zich met haar team volledig op de zaak aan de Dijkshoornseweg in Den Hoorn. Sinds die tijd zijn Conny en haar dochter Anne eigenaar van de mooie winkel. In 2019 gingen de DIO en DA samen verder en ging de drukbezochte winkel door onder de vlag van de DA. Inmiddels heeft er ook al een ingrijpende verbouwing plaatsgevonden.

Assortiment

“Het assortiment wat wij verkopen, past heel goed bij ons,” zeggen de dames. Als drogist zijn zij vaak een vraagbaak voor hun klanten. Omdat zij, en de andere leden van hun team, veel kennis van zaken hebben, is de drempel laag en komen de klanten zonder schroom met hun vragen. Dat geeft ongetwijfeld veel voldoening. De dames hebben duidelijk een band met de lokale klant.

Jubileumacties

En nu bestaat de DA drogisterij dus 80 jaar. "Ter gelegenheid van dit jubileum gaan we met onze acties wat meer de diepte in. Iedereen die meer dan € 15,- besteedt (zie de voorwaarden) ontvangt een kleine attentie. Bovendien hebben we een leuke prijsvraag met minibruisballen. En er is een goede aanbieding en een uitdaging om het nieuwe merk Youall te promoten, waarmee een mooi pakket te winnen is van shower- en bodylotion, hand- en gezichtsverzorging. Over twee weken komt er een nieuwe folder met aanbiedingen. Er is een speurtochtje door de winkelstraat met een zomerse traktatie voor de deelnemers en als klap op de vuurpijl is er op 22 en 23 juli a.s. een rad van fortuin in de winkel waarmee je voor een percentage korting kunt draaien. Kortom; profiteer én geniet ervan!"