West Media is uitgever van 15 huis-aan-huiskranten.
West Media is uitgever van 15 huis-aan-huiskranten. (Foto: WM)

Week van de huis-aan-huiskrant

Wat betekent De Schakel MiddenDelfland voor u?

Afgelopen week, van 1 t/m 7 juli, was het de Week van de huis-aan-huiskrant. De redactie van de De Schakel MiddenDelfland wil hier graag bij stilstaan, en wij vroegen onze lezers wat deze krant voor hen betekent. Wij kregen een hoop leuke reacties binnen!

De Schakel lezen wij graag. Goed om plaatselijk nieuws te lezen en op de hoogte blijven van allerlei activiteiten.

Ga zo door met de krant, zodat iedereen ervan kan genieten.

Joke en Hans Nooteboom


Wat betekent de lokale krant voor mij? Die breng ik al 23 jaar rond in Maasland en Maassluis. Nog steeds met veel plezier! Ik ken praktisch alle mensen en vind het contact wat ik heb dan ook erg leuk.

Lies v. Leeuwen


Informatie krijgen over onze mooie gemeente hetgeen onmisbaar is. Betrokkenheid kunnen tonen door iets te ondernemen wat je gelezen hebt. Meeleven kunnen betonen door dat je geïnformeerd wordt. Mee kunnen denken over iets wat je gelezen hebt.

Kortom onmisbaar!

Tineke Coster


Graag lees ik deze krant op de zelfde dag die op de deurmat ligt. Meestal maak ik er in de avond de tijd voor.

In de woonkamer van mijn maisonnette in het prettige dorp Den Hoorn, waar ik meer dan twintig jaar met veel plezier woon, zet ik de laptop, smart Phone, tablet en de tv uit. Genoeg aan het digitale druk, piepende apparaten en het meestal droevige landelijk- en wereldnieuws op de radio en tv. Het is de tijd voor een Digi-detox.

Onder het genot van een kop koffie, thee of fruitsap neem ik afstand van alle beslommeringen, en lees ik in alle rust van de culturele informatie en nieuwtjes in de wijk en regio. Altijd interessant en relevant. Ook los ik de puzzels op.

Ik wil deze uitstekende huis-aan-huiskrant absoluut niet missen.

Mary Mehrian


Ik zal hem heel erg missen met al die wetenswaardigheden, en ik niet alleen. Succes gewenst.

Jan v.d. Lans


Ik ga er echt voor zitten om de Schakel en Midden Delfland krant te lezen. Je blijft op de hoogte van het wel en wee in de gemeente. Als de krant nog niet bezorgd is lees ik hem online. En als we op vakantie zijn even online de krant lezen. Je wil toch even weten wat er thuis gebeurt. Ik zou de krant niet willen missen . 

Anja


De huis aan huis krant De Schakel MD, betekent heel veel voor mij: * alle wekelijkse info uit de gemeente MD * de foto's in De Schakel De info en foto's verbinden mij met de gemeente MD. Zo mooi om op de hoogte te blijven van wat er in de gemeente MD zich afspeelt, op allerlei gebied. Wij wonen in een buitengebied en ook daar ontvangen wij De Schakel gelukkig nog steeds. Ik hoop dat dit zo blijft ! Ga zo door en laten we deze krant behouden voor alle inwoners van Midden Delfland!! Ook als we een geldelijke bijdrage gaan betalen .

Gedi van Nieuwkerk