De BuurtVeiligBus wordt regelmatig ingezet.
De BuurtVeiligBus wordt regelmatig ingezet. (Foto: GvW-T)

BuurtVeiligBus voor Buurtpreventie Den Hoorn

Wat doet de Buurtpreventie nu eigenlijk echt? En hoe vaak wordt er van je verwacht dat je gaat lopen? Moet je aan allerlei eisen voldoen als je je aan wilt sluiten bij de Buurtpreventie? Allemaal vragen die wellicht leven onder de bevolking. Daar wordt overal antwoord op gegeven. Kom daarvoor naar de BuurtVeiligBus in Den Hoorn en stel al je vragen.

Gemma van Winden-Tetteroo

“We willen graag nieuwe preventen. Daarom gaan we met de BuurtVeiligBus op stap om zo de inwoners van Den Hoorn de gelegenheid te geven meer te weten te komen over het reilen en zeilen bij de Buurtpreventie. Op die manier hopen we nieuwe mensen te interesseren. Iedereen die meer wil weten is welkom in de bus. U mag ook altijd een keertje meelopen met de geroutineerde preventen om te zien of deelname aan de Buurtpreventie iets voor u is,” zo laat de organisatie weten.

Waar?

Op woensdag 13 juli zijn de BuurtVeiligBus en de Buurtpreventie te vinden op het pleintje voor de Plusmarkt tussen 19.00 en 19.30 uur. Daarna gaan ze naar de Boomkwekerij hoek Dotterbloem waar ook iedereen welkom is. Daar kunt u terecht tussen 19.35 en 20.00 uur. “Wij zorgen voor een verfrissing en voldoende preventen om alle vragen te beantwoorden.”