Natuurlijke buitenruimtes.
Natuurlijke buitenruimtes. (Foto: aangeleverd)

De Twee Heren – natuurlijke buitenruimtes

GROOTEBROEK - Bij de Twee Heren staan natuurlijke buitenruimtes centraal. Het snel groeiende bedrijf uit Noord-Holland heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een all-round partner voor overheden, instellingen, scholen en recreatiegebieden. Concept, ontwerp, participatie, realisatie en beheer zijn allemaal gevestigd op één adres.

Groener en spannender

De Twee Heren zijn van nature echte vrijbuiters, waar natuurlijke buitenruimtes zoveel méér betekenen dat een grasveld tussen tegels of hier en daar een boomstam voor kinderen om te spelen. De filosofie van het bedrijf is eenvoudig: geef de natuur de ruimte die het verdient, niet als sluitpost of goedmakertje voor beton en asfalt, maar als centrale groene plek in de wijk of op het plein.

Grenzen ontdekken

Binnen dat échte groen kunnen de Twee Heren dan weer iets gaafs creëren voor kinderen om te spelen. Een plek die echt voor hen is gemaakt, waar ze hun grenzen kunnen ontdekken en verleggen, uitdagingen kunnen uitgaan, rust kunnen vinden en samen met leeftijdgenoten de boel verkennen.

Ruimte die de natuur verdient

De Twee Heren worden graag uitgedaagd om samen met opdrachtgevers, bewoners én gebruikers de wereld groener én spannender te maken. 


Neem eens een kijkje op www.detweeheren.nl