Het BiebPunt is te vinden vlak naast het winkelcentrum de Grote Beer.
Het BiebPunt is te vinden vlak naast het winkelcentrum de Grote Beer. Foto: aangeleverd

Gratis digitale cursussen in BiebPunt Grote Waal in Hoorn

Algemeen

HOORN - De bibliotheek helpt mensen graag bij digitale problemen. Alle inwoners van Hoorn, Blokker en Zwaag kunnen vrijblijvend langskomen wanneer zij met digitale vraagstukken zitten.

Iets leren over je smartphone, computer of tablet? Problemen met (digitale) post of formulieren? Kom langs in het BiebPunt van Bibliotheek Hoorn. Het BiebPunt is te vinden vlak naast het winkelcentrum de Grote Beer. Elke donderdag is het Digitale Donderdag bij de bieb. Ook in het BiebPunt worden vragen behandeld over de mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of het internet. Loop gerust eens binnen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Formulierenbrigade

Hulp nodig met (digitale) post of formulieren? Wil je een aanvraag doen, maar weet je niet hoe? Of vind je het invullen van formulieren via het internet moeilijk? Misschien heb je een officiƫle brief gekregen, maar weet je niet goed wat je daarmee moet doen? Kom dan langs bij de Formulierenbrigade. De Formulierenbrigade is in het BiebPunt van 14.00 tot 16.00 uur.

Heb je meer vragen en wil je oefenen met de computer? Leren hoe je smartphone werkt? Of weten hoe je veilig online kunt shoppen? Schrijf je in voor de cursus! Geheel gratis, ook voor niet-leden. Liever naar de bibliotheek in het centrum? Het digitale spreekuur is elke donderdag van 13.00 tot 16.00 in het centrum. De Formulierenbrigade is op maandag van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig in het centrum.

Meer weten? Kijk op www.bibliotheekhoorn.nl/digitaledonderdag .