Contrabassist Beltane Ruíz en beeldend kunstenaar Linda Meulenhoff nemen het publiek mee in een live performance.
Contrabassist Beltane Ruíz en beeldend kunstenaar Linda Meulenhoff nemen het publiek mee in een live performance. Foto: aangeleverd

Zondagmiddagsalon in De Boterhal in Hoorn: Reflections

Algemeen

HOORN - Beltane Ruíz en Linda Meulenhoff, respectievelijk contrabassist en beeldend kunstenaar, nemen het publiek in de Zondagmiddagsalon van 13 november mee in een live performance. Zij laten beide kunstdisciplines met elkaar versmelten in een gezamenlijke cadans van klank, beweging en expressie. Zo ontstaat in elke performance iets nieuws en waar dat toe leidt weten de kunstenaars nooit van tevoren.

 Als basis kiezen Beltane en Linda enkele parels uit het moderne basrepertoire. Dan bewegen zij zich spiegelend aan elkaar vanuit hun eigen discipline en verkennen zo het rijke scala aan mogelijkheden. Dit levert een proces op van muzikale klanken die resulteren in beeld op papier – zowel geschilderd als door middel van fijnsnijden.

Belangstellenden zijn van 15.00 tot 17.00 uur harte welkom op zondag 13 november in De Boterhal, Kerkplein 39 in Hoorn. De toegang is gratis, met een kopje koffie of thee met zelfgemaakte boterkoek. Vanaf 14.00 uur kunnen bezoekers ook de nu lopende expositie ‘Abstract in Beeld’ bekijken. Deze is te bezichtigen tot en met 27 november.