Wallplug is een collectief van jongeren uit Hoorn dat zich bezighoudt met muziek, kunst, kleding en andere culturele bezigheden.
Wallplug is een collectief van jongeren uit Hoorn dat zich bezighoudt met muziek, kunst, kleding en andere culturele bezigheden. Foto: aangeleverd

Programma Manifesto in Hoorn met lokale acts en hiphop

Algemeen

HOORN - In Manifesto staat donderdag 3 november om 20.00 uur het DonderPopCafé op het programma met lokale en regionale acts. Deze keer zijn er optredens van Zach Steiner, Lijda & the Shakers en PoppySeed. Entree is gratis en er zijn zit- en staplaatsen. Vrijdag 4 november is de Tienerdisco Club Festo weer terug, speciaal voor tieners tussen de tien en veertien jaar. Tijdens de Neon Editie worden leuke dansactiviteiten aangeboden en kan iedereen verkleed komen. Het feest begin om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Kosten: 2,50 euro per persoon. Zaterdag 5 november presenteert het Hoorns hiphoplabel Wallplug haar debuutshow in Manifesto. Wallplug is een collectief van jongeren uit Hoorn dat zich bezighoudt met muziek, kunst, kleding en andere culturele bezigheden. Manifesto blaast de koude winterperiode in met een energiek optreden van de artiesten van Wallplug. Met onder andere een performance van zowel Tommie Rose als Ra’s Vertigo geeft het poppodium het publiek een stukje hiphop uit Hoorn mee. Met deze debuutshow laten de artiesten zien waar zij de afgelopen tijd aan hebben gewerkt en waar zij voor staan. Aanvang 20.00 uur. Meer info: www.wallplugrecords.com . Tickets: www.manifesto-hoorn.nl .