Afbeelding
Foto: aangeleverd

Mail en win: boek ‘Balans in Structuur’ van Helene Noordeloos

Algemeen

HOORN - ‘Balans in Structuur’ is het tweede deel in de Balans-serie van Helene Noordeloos. Was het eerste boek (Balans in Geluk) gericht op spanning en ontspanning aanbrengen in je dagelijkse leven, deze nieuwe uitgave richt zich op chaos en perfectie. Doe mee met de mail en win-actie en maak zo kans op een exemplaar van ‘Balans in Structuur’!

Heb je moeite met controle loslaten, of juist moeite om door te zetten? Heb je behoefte aan motivatie om iets aan te pakken of weet je gewoon niet waar te beginnen? Structuur heeft iedereen nodig, het geeft houvast. Te weinig structuur geeft chaos en teveel juist perfectie. Als een van beiden problemen oplevert, ontstaat er een situatie waarin je je niet prettig voelt. In het boek ‘Balans in Structuur’ vind je de handvatten om weer prettig met je leven om te gaan, zowel thuis als op je werk. Aan de hand van een vijf-stappenplan leer je veranderingen aan te brengen en via concrete oefeningen dit plan in diverse vlakken van je leven in te zetten.

Zaterdag 12 november zijn belangstellenden welkom om kennis te maken met de schrijfster. Helene is vanaf 15.30 uur aanwezig in de Hoornse Boekhandel op het Grote Noord 11 in Hoorn. Het boek is daar verkrijgbaar, maar ook bij alle andere (online) boekverkopers. Ook beschikbaar als e-book. De schrijfster Helene Noordeloos heeft al vijftien jaar een eigen praktijk, Terra Luna, in Hoorn. 

Kans maken

Kans maken op een exemplaar van ‘Balans in Structuur’? Hoorns Nieuwsblad mag twee lezers blij maken. Stuur uiterlijk dinsdag 8 november een mailtje naar redactie.hrn@rodi.nl onder vermelding van ‘Balans in Structuur’. Vermeld in je mail je naam, adres en woonplaats. De winnaars krijgen het boek zo snel mogelijk thuis gestuurd.