De koude dagen komen er weer aan, dus het is tijd om je huis herfst en- winterklaar te maken.
De koude dagen komen er weer aan, dus het is tijd om je huis herfst en- winterklaar te maken. (Foto: aangeleverd)

Interieurinspiratie bij Pronto Wonen

WERVERSHOOF - Pronto Wonen staat niet alleen bekend om zijn mooie meubelen, maar ook om zijn sfeervolle winkelbeleving. Het inspireren en adviseren van klanten staat centraal. 

De koude dagen komen er weer aan, dus het is tijd om je huis herfst en- winterklaar te maken. Om jou zo goed mogelijk de laatste trends te laten zien, blijft Pronto vernieuwen. De winkel is opnieuw ingericht door de ervaren stylistes. De voorjaarscollectie heeft plaatst gemaakt voor de nieuwe najaarscollectie. Dus dit najaar staan ook weer de mooiste woonitems en meubelen op jou te wachten. Zo zijn er onder andere weer mooie banken in nieuwe stoffen en kleuren. Je kunt je bank geheel naar wens samenstellen. Laat je inspireren en adviseren door het team.

Woonprogramma's

Naast banken heeft Pronto Wonen ook fauteuils, eetkamerstoelen en complete woonprogramma's. Ga je toch liever voor een kleinere aanpak? Daarvoor heeft Pronto diverse trendy woonaccessoires, decoratie en kleinmeubelen in huis.

Uit voorraad leverbaar

Dus volop interieurinspiratie! Kom naar Pronto Wonen Wervershoof en laat je woonwensen vervullen. Veel is uit voorraad leverbaar en bij Pronto Wonen heb je altijd de beste prijs. Advies nodig? De werknemers staan altijd voor je klaar. 


Pronto Wonen Wervershoof, Dorpsstraat 129, Wervershoof. Gratis parkeren en elke zondag geopend.