Kies uit de uitrustingsniveaus Feel, Feel Pack en Shine.
Kies uit de uitrustingsniveaus Feel, Feel Pack en Shine. (Foto: Alex Rank @ Continental Productions)

Citroën ë-C4X fijne middenklasser

Met een unieke kruising tussen het elegante silhouet van een fastback, de moderne uitstraling van een SUV en de ruimtelijkheid van een vierdeurs is de Citroën ë-C4 X de nieuwste toevoeging aan het Citroën-aanbod. 

NIEUWSTE GENERATIE INFOTAINMENT

De wagen biedt de klant een aantrekkelijk alternatief voor conventionele hatchback- en SUV-modellen in het middenklasse segment. Citroën maakte ook de prijzen bekend: de nieuwe Citroën ë-C4 X is leverbaar vanaf € 40.840,-.

Connectiviteit

De gedurfde Citroën ë-C4 X is in alle opzichten helemaal bij de tijd. Zo is hij voorzien van de nieuwste generatie infotainment: MyCitroën Drive Plus. Het biedt de klant een uitgebreid pakket aan connectiviteit en verbonden diensten. 

Net zo vooruitstrevend is de aandrijflijn. In veel Europese landen met een goed ontwikkelde markt voor geëlektrificeerde auto’s, zoals Nederland, brengt Citroën namelijk alleen de volledig elektrische ë-C4 X op de markt. Met zijn 100 kW (136 pk) sterke elektromotor, WLTP-actieradius tot 360 km en een bagageruimte van liefst 510 liter is de ë-C4 X ideaal voor verreweg de meeste ritten.

Vooruitstrevende aandrijflijn

De nieuwe Citroën ë-C4 X biedt keuze uit de vertrouwde uitrustingsniveaus Feel, Feel Pack en Shine.