Christmas carols instuderen en op dezelfde dag zingen voor publiek.
Christmas carols instuderen en op dezelfde dag zingen voor publiek. (Foto: aangeleverd)

Christmas Carols zingen bij Fluxus

ZAANDAM - FluXus brengt zanglustige Zaankanters graag in kerstsfeer tijdens een Carols from Scratch-dag op zaterdag 17 december. Ook mensen zonder koorervaring zijn van harte welkom op deze muzikale dag.

Onder begeleiding van koordirigent Simon Dubbeld en pianiste Joke van der Bunt worden traditionele Christmas Carols en andere kerstliedjes ingestudeerd. De dag wordt afgesloten met een feestelijke optreden voor publiek. Doe je mee dan staat de koffie vanaf 9.30 uur voor je klaar. Om 10.00 uur wordt met de repetities begonnen. Deze worden onderbroken voor koffie/thee en lekkers en rond het middaguur voor een lunch.

Om 16.00 uur worden de ingestudeerde carols ten gehore gebracht in de Pasveerzaal bij. Publiek is van harte welkom en toegang is vrij. De presentatie duurt tot circa 17.00 uur. De kosten voor deelname aan deze dag bedragen € 32,50. De Carols from Scratch-dag vindt plaats bij FluXus bij de muziekschool op de Westzijde 148. Hier kun je vanaf 2 december ook de muziek ophalen en afrekenen (Pin Only). Aanmelden kan tot 8 december bij Marion Hofer via mhofer@fluxus.nl of 075 635 61 11. Meer informatie op fluxus.nl/agenda of via Marion.