Kom zaterdag 10 december kerstshoppen op Shoppingcenter Noorderveld!
Kom zaterdag 10 december kerstshoppen op Shoppingcenter Noorderveld! (Foto: aangeleverd)

Kerstshoppen bij Shoppingcenter Noorderveld

WORMERVEER - Een kerstboom kopen is een hele happening bij Shoppingcenter Noorderveld. Met een warme chocolademelk in de hand en kerstliedjes op de achtergrond kun je de kerstbomen even rustig bekijken terwijl de kinderen een heerlijke winterse wafel eten. Ook kun je op zoek naar de beste kerstcadeaus bij onze variatie aan winkels.

Zaterdag 10 december van 12.00 tot 16.00 uur

Net na het Sinterklaasfeest is dit hét moment om de mooiste kerstboom in huis te halen. De mooiste kerstbomen kun je vinden bij Praxis, Gamma en Welkoop. Om helemaal in de kerstsfeer te komen wordt er warme chocolademelk en winterse wafels aangeboden en zorgt de kerstmannenband voor een muzikale noot. De cadeaus voor onder de kerstboom vind je bij onze grote variatie aan winkels. Deze zijn natuurlijk allemaal geopend.

Namens Ondernemersvereniging Shoppingcenter Noorderveld bedanken wij iedereen voor zijn/haar komst op Shoppingcenter Noorderveld dit jaar. Als dank hebben we nog een fanTAStische verrassing in petto. Wil je weten wat? Kom zaterdag 10 december kerstshoppen op Shoppingcenter Noorderveld! Op Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer vind je alles op het gebied van wonen, tuin en doe-het-zelf. Ook tref je hier Babypark, de grootste babywinkel van Europa, kinderdagverblijf Partou en Piet de Wit Fietsen. Shoppingcenter Noorderveld is goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor de deur. Parkeren is gratis! Veel shop plezier. 

Meer info: shoppingcenternoorderveld.nl I facebook.com/noorderveld I instagram.com/shoppingcenternoorderveld