Smaken ze weer goed?
Smaken ze weer goed? (Foto: aangeleverd)

De Corner sluit op 23 juni seizoen af met Zaanse Haringparty

Algemeen

ZAANSTREEK – De Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner sluit het activiteitenseizoen traditioneel af met de Zaanse Haringparty. Elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer en tegelijk de eerste nieuwe haring proeven. Op donderdag 23 juni is het zover.

Op de prachtige locatie van Restaurant D’Swarte Walvis, Kalverringdijk 15, Zaandam (Zaanse Schans) wordt vanaf 16.00 uur dé (zakelijke) zomerbijeenkomst van het jaar gehouden. Zaanse ondernemers – zowel Cornerleden als introducees – zijn van harte welkom op de terrassen en in de bar D’Swarte Walvis op de achtste editie van de Zaanse Haringparty.

Dit jaar belooft het weer een ouderwets gezellige editie te worden mét een muzikaal tintje verzorgd door Debora & Nol. “Tel daar de heerlijke Hollandse Nieuwe en andere lekkernijen én de bijpassende drankjes bij op en je weet: hier wil je bij zijn!” nodigt het Corner-bestuur wervend uit.

Vooraf aanmelden

De Haringparty begint om 16.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Zeker zijn van een plekje? Meld jezelf en eventueel je (zakelijke) partner en/of collega dan direct aan. Dat kan via www.ticketkantoor.nl/shop/DeCorner.

Kosten

Ben je Cornerlid? Dan is de toegang, zoals leden gewend zijn bij dit event, voor twee personen gratis. Wil je meer mensen meenemen? Of ben je geen lid? Dan kun je je ook via de link aanmelden en ontvang je binnen enkele dagen een factuur van D’Swarte Walvis voor € 25,- per (extra) persoon. Aanmelden graag uiterlijk maandag 20 juni.

Hét Zaanse netwerk

De Corner is sinds 1984 hét netwerk voor bestuurlijk- en ondernemend Zaanstreek. De zakenclub is partner van de Zaanse Ondernemersdag, de Ondernemingsprijs en de Zaanse Startup Award. Gedurende het seizoen, dat weer in september begint, worden er inspirerende bijeenkomsten gehouden waarbij gastsprekers de (zakelijke)kennis van de leden op ontspannen wijze up tot date houden. Bovendien is er altijd ruimte om te netwerken. De Corner telt zo’n 250 leden.

Meer weten? Kijk dan op www.de-corner.nl

Drukte bij een vorig gehouden Zaanse Haringparty.