Het team Kraaien MC1 ’22. Boven: Jette Dubelaar, oudercoach Joost van Leeuwen, Lara Bouhdada, Kiki Bouhuijs, Anniek Nijman, Minke van Leeuwen, Isabella Lenarduzzi, Mila Boeijen, Fiep de Vries, trainer/coach Lincy van der Laan.
Het team Kraaien MC1 ’22. Boven: Jette Dubelaar, oudercoach Joost van Leeuwen, Lara Bouhdada, Kiki Bouhuijs, Anniek Nijman, Minke van Leeuwen, Isabella Lenarduzzi, Mila Boeijen, Fiep de Vries, trainer/coach Lincy van der Laan. (Foto: aangeleverd)

Hockeyteam MC1 Kraaien kampioen in eerste klasse

Sport

WIJDEWORMER - Hockeyteam MC1 van de Kraaien is deze competitie kampioen geworden in de eerste klasse.

“Het is een enorme prestatie dat door teamwork is gerealiseerd. Het team bestaat uit veertien enthousiaste meiden die er allemaal altijd voor gaan. Het is dan ook bijzonder dat de eindstand dit seizoen in twintig wedstrijden er 121 keer is gescoord en slechts 22 tegendoelpunten, wat een doelsaldo van +99 oplevert. Op zich misschien niet zo bijzonder, maar bedenk dat dit team geen vaste keeper had. Alle veertien speelsters wilden daarvoor een keeperstraining volgen”, aldus Irene Loonen namens de Kraaien. 

Volgend seizoen wordt een groot deel van dit team B-speelster en hopen de meiden door te groeien naar de Sub Topklasse en hopen dan weer op een feestje.