Sfeertje én lekkere luisterliedjes in het Wilhelminapark.
Sfeertje én lekkere luisterliedjes in het Wilhelminapark. (Foto: aangeleverd)

Genieten met Margriet Eshuijs Popkoor tijdens A Lovely Afternoon in the Parc

Uitgaan

WORMERVEER - Het Margriet Eshuijs Popkoor brengt op zondag 10 juli de zesde editie van A Lovely Afternoon in the Parc. Als vanouds is de muziekkoepel midden in het sfeervolle Wilhelminapark, met een ingang aan de Wandelweg 53 en Zaanweg 7, de locatie voor een bijzonder optreden.

Deze zesde editie is extra feestelijk nu het park en het koor weer iedereen kan ontvangen om mee te genieten. De entree is vrij en de aanvang van het optreden is 14.30 uur. Het park is om 14.00 uur open en toegankelijk voor jong en oud. Iedereen is welkom.

Het koor zingt aanstekelijke liedjes en liedjes waar een muzikale uitdaging in zit. Margriet heeft voor haar koor alle zangarrangementen op maat gemaakt en daarmee heeft het koor zijn eigen sound en stijl.

Het 19de eeuwse Wilhelminapark draagt bij aan de festivalsfeer met de mooie bomen rond de muziektent, het unieke consumptiehuisje waar ouderwets de pot met lolly’s voor de kinderen te vinden is en waar ook dit jaar de Tosti XL truck staat voor de hartige trek.

Zie ook op Facebook Margrieteshuijspopkoor en www.margrieteshuijs.nl Vooraf luisteren? Zoek op YouTube dan naar Room with a View in combinatie met Magriet Eshuijs als zoekterm. Interesse om mee te zingen? Stuur dan een mail naar:  margrieteshuijspopkoor@gmail.com